Bloemschikken Workshop – Gezellig en Goedkoop Leren Bloemschikken

Bloemschikken Workshop

Op zoek naar een activiteit voor bijvoorbeeld een dagje met een aantal vrouwen? Dan is een bloemschikken workshop misschien wel iets voor jullie. Bijna elke vrouw kan een bosje bloemen waarderen, maar een goed geschikt bloemstuk is natuurlijk nog leuker om te krijgen, of cadeau te doen. Bij een bloemschikken workshop kan je snel kleine handigheden vinden die je kan toepassen. Natuurlijk is het beperkt, maar je leert wel de

basis waarmee je in ieder geval een goed begin kan gaan maken.

Bloemschikken Workshop

Als je inderdaad een bloemschikken workshop wilt gaan doen moet je rekening houden met een aantal punten.

Online Workshop Volgen

Er zijn een heleboel methoden om online een bloemschikken workshop te volgen. Vaak zijn deze pakketten niet duur en alsnog heel erg leerzaam.

Het leuke van een online workshop gebruiken is dat je videos als lesmateriaal krijgt. Deze videos kan je dan met de hele groep kijken en dan kan je bezig gaan, waarbij je elkaar kan helpen. Ook is terugspoelen mogelijk, op pauze zetten of gewoon even ouderwets in het lesmateriaal kijken.

Er zijn verschillende manieren. Je kan een eBook kopen over bloemschikken en deze vervolgens doorbladeren en stap voor stap volgen. Zo bijvoorbeeld het ebook ‘Bloemsierkunst Inside Out‘. Dit ebook kost slechts 17 euro en je kan hier een heleboel van leren. Een bloemschikken workshop volgen vanuit een ebook is vooral handig als je alleen bent en de tijd hebt om een workshop te doen. Je kan zo op je eigen tempo bezig gaan, ook wanneer jij wilt. Het mooie van een ebook is dat je het digitaal hebt (hoewel je het ook kan uitprinten natuurlijk), dus je hoeft niet altijd het boek mee te slepen.

Een andere methode is om een online video cursus te volgen. Dit is vooral leuk in grotere groepen, dan kan je namelijk gezamenlijk naar de video kijken en daarop reageren en er ook naar handelen. Een goed voorbeeld van een online bloemschikken workshop die gebruikt maakt van videos is ‘Zomerspecial Online‘. Het mooie? Ook maar 17 euro!

Tenslotte, als je echt aan de slag wilt gaan kan je ook een volledige cursus bloemschikken gaan volgen. Hier bestaat de workshop niet meer uit een middag, maar echt uit een paar dagen.

De cursus TopBloemist bijvoorbeeld, bevat 20 videos! Hier ben je absoluut een langere tijd zoet mee, terwijl je hier wel heel erg veel zal leren.

Een workshop in de buurt volgen

Natuurlijk kan je naast een online workshop ook een offline workshop volgen. Hiervoor is het handigst om een workshop te zoeken in de buurt.

Het voordeel van een offline workshop is dat je naar een andere locatie gaat, waardoor je niet zelf verantwoordelijk bent voor het materiaal. Ook krijg je directe feedback en leer je op die manier sneller.

Het grote nadeel van een workshop ergens anders volgen is dat de prijs zeer oploopt. Een simpele workshop kan dan al 50 euro per persoon kosten, voor een middag. Dit terwijl je de online cursus TopBloemist al voor 47 euro in huis kan hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>